15% velkomstrabat5

HELLO15Aktiver udsalgskode
  • Du er endnu ikke logget på

    • Spor dine ordrer
    • Gem dine favoritter
  • Din ønskeliste er tom!
      Tilføj noget medtil din liste.
  • Din indkøbskurv er tom!
      Føj artikler til din indkøbskurv.
    Har du ikke fundet noget endnu?
    Køb nye produkterFind outfits

Informationer om databeskyttelse

fra About You GmbH, Domstraße 10, 20095 Hamborg, Tyskland (version: Juli 2020)

I de efterfølgende informationer om databeskyttelse oplyser vi dig om den behandling af personoplysninger, som About You GmbH, Domstraße 10, 20095 Hamborg („ABOUT YOU“ og/eller „vi“ og/eller „den ansvarlige“) foretager i henhold til betingelserne i den europæiske databeskyttelseslov („GDPR“) Vore informationer om databeskyttelse gælder for alle hjemmesider, applikationer samt yderligere tjenester og ydelser (i det følgende samlet ”tjenester”), som tilbydes af ABOUT YOU i Europa, og som er angivet i deres gyldighedsområde.

Du bedes læse vore informationer om databeskyttelse grundigt igennem Hvis du har spørgsmål eller bemærkninger til disse informationer om databeskyttelse, må du gerne kontakte os på kundeservice@aboutyou.com.

Indhold

1. Navn og kontaktdata på den ansvarlige for behandlingen

2. Kontaktdata på den databeskyttelsesansvarlige

3. Formål med databehandlingen, retsgrundlag og berettiget interesse, som følges op på af den ansvarlige eller en tredjemand, samt kategorier af modtagere

3.1. Hentning af vore hjemmesider/applikationer

3.1.1. Log-filer

3.1.2. Cookies, sporing, Social-Media-Plugins

3.1.3 Samtykkestyring

3.2. Begrundelse, opfyldelse og/eller indgåelse af en kontrakt

3.2.1. Databehandling ved kontraktindgåelse

3.2.2. Anvendelse af data med henblik på bedrageriforebyggelse

3.2.3. Overførsel af data til transportudbyder

3.2.4. Overførsel af data til samarbejdspartnere

3.3. Databehandling i reklameøjemed

3.3.1. Reklame pr. post

3.3.2. Nyhedsbrev

3.3.3. Produktanbefalinger pr. e-mail

3.3.4. Konkurrencer

3.4. Online-præsentation og serviceoptimering

3.4.1. Google Analytics

3.4.2. Floodlight

3.4.3. Wingify Pvt Ltd. (VWO)

3.5. Online-marketing

3.5.1. Adjust

3.5.2. Google Marketing Platform

3.5.3. Google Ads Remarketing

3.5.4. Google Conversion Tracking

3.5.5. Google AdSense

3.5.6. Criteo

3.5.7. Facebook Retargeting og Conversion

3.5.8. Pinterest Retargeting (Pinterest Tag)

3.5.9. Localytics

3.5.10. emetriq

3.5.11. RTB House

3.5.12. Tracdelight

3.5.13. Taboola

3.5.14. Visual Media

3.5.15. Channelpilot

3.5.16. intelliAd Tracking

3.5.17. Snap Inc. (Snap Pixel og Website Custom Audiences)

3.5.18. Øvrige reklamenetværk & datterselskaber

3.6. Fanpages

3.7. Social-Media-Plug-Ins

3.7.1. Facebook Connect / Login

3.8. Kundekonto/ brugerkonto

3.9. Kontakt

3.10. Betalinger

3.10.1. Klarna betalingsmåder

3.10.2. PayPal

4. Ordrebehandler

5. Opbevaringsperiode og sletning af data

6. Modtagere uden for EU

7. Dine rettigheder

7.1. Oversight

7.2. Indsigelsesret

7.3. Tilbagekaldelsesret

7.4 Fanpages

8. Oversigt over cookies og andre teknologier

1. Navn og kontaktdata på den ansvarlige for behandlingen

Disse informationer om databeskyttelse gælder for databehandlingen foretaget af

About You GmbH
Domstraße 10
20095 Hamborg
Tyskland
Telefon: 80 25 39 83
E-mail: kundeservice@aboutyou.com

repræsenteret ved: Tarek Müller (direktør), Sebastian Betz (direktør), Hannes Wiese (direktør)
Hjemmeside: www.aboutyou.com

for følgende hjemmesider / applikationer: dk.aboutyou.com, ABOUT YOU App

2. Kontaktdata på den databeskyttelsesansvarlige

Den/de interne databeskyttelsesansvarlige hos den ansvarshavende kan du kontakte på

About You GmbH
Att. Sebastian Herting - justitsafdeling
Domstraße 10
20095 Hamborg Tyskland

Email: dataansvarlig@aboutyou.com

3. Formål med databehandlingen, retsgrundlag og berettiget interesse, som følges op på af den ansvarlige eller en tredjemand, samt kategorier af modtagere

3.1. Herning af vore hjemmesider/applikationer

3.1.1. Log-filer

Ved hvert besøg på tjenester sendes oplysninger via den pågældende internetbrowser på din aktuelle enhed til serveren for vore tjenester og gemmes midlertidigt i protokolfiler, de såkaldte log-filer. De derved gemte dataposter indeholder følgende data, som gemmes frem til den automatiske sletning: Dato og tidspunkt for hentningen, navn på den hentede side, IP-adresse på den forespørgende enhed, Referrer-URL (oprindelses-URL, fra hvilken du er kommet til vores tjeneste), den overførte datamængde, indlæsningstid samt produkt- og versions-oplysninger på den aktuelt anvendte browser samt navnet på din adgangsudbyder.   Retsgrundlaget for behandling af IP-adressen er punkt 6 stk. 1 litra f) i GDPR. Vores berettigede interesse fremkommer af

  • sikring af en gnidningsløs opkobling,
  • sikring af en komfortabel anvendelse af vore tjenester,
  • analyse af systemsikkerheden og –stabiliteten.

En direkte reference til din identitet er ikke mulig ved hjælp af oplysningerne og vil heller ikke blive hentet af os. Oplysningerne gemmes, og slettes automatisk når det førnævnte formål er opfyldt. De normale frister for sletning retter sig efter nødvendighedskriteriet.

3.1.2. Cookies, sporing, Social-Media-Plugins

På forskellige sider anvender vi cookies eller lignende teknologier for at designe besøget på vore tjenester på en attraktiv måde og gøre anvendelse af bestemte funktioner mulig samt at registrere anvendelsen af vore tjenester statistisk. Ved cookies drejer det sig om små tekstfiler, som din browser danner automatisk, og som gemmes på din aktuelle enhed (laptop, tablet, smartphone el. lign.), når du besøger og/eller anvender vore tjenester. Cookies gør ingen skade på din enhed, indeholder ingen vira, trojanere eller anden skadelig software. I cookien gemmes oplysninger, som altid opstår i forbindelse med en specifikt anvendt enhed. Dette betyder dog ikke, at vi derved får direkte kendskab til din identitet og/eller kan hente referencer til din person. De fleste af de anvendte cookies slettes igen efter afslutning af browser-sessionen (såkaldte møde- eller sessionscookies). Ved hjælp af disse kan vi f.eks. tilbyde den sideoverlappende visning af varekurven, hvor du kan aflæse, hvor mange produkter der befinder sig i din varekurv netop nu, og hvor stor din aktuelle indkøbsværdi er. Andre cookies bliver på din enhed og gør det muligt for os at genkende din enhed ved det næste besøg (såkaldte permanente eller sessionsoverlappende cookies). Specielt disse cookies er beregnet til at gøre vores tilbud brugervenligt, mere effektivt og mere sikkert. Takket være disse teknologier er det for eksempel muligt, at du specielt får vist oplysninger i vore tjenester, som er afstemt efter dine interesser.

Vi anvender cookies og lignende teknologier på basis af punkt 6 stk. 1 f) i GDPR (berettiget interesse i optimering af vore tjenestetilbud). Visse cookies og lignende teknologier anvendes udelukkende på basis af dit samtykke (punkt 6 stk. 1 a) i GDPR). Vi deler principielt cookies og lignende teknologier op i tre kategorier i forhold til deres formål:

Nødvendige cookies og teknologier

Disse cookies eller lignende teknologier er nødvendige af hensyn til funktionen på vore tjenester. Det drejer sig for eksempel om cookies eller lignende teknologier, som gemmer login-data efter registrering i vores online-shop, således at brugeren også forbliver logget ind efter et skift til en anden side i vores online-shop, eller cookies, som sikrer, at en brugerrelateret konfiguration af tjenestefunktionerne (valgt sprog osv.) via sessioner bevares.

Desuden bidrager disse cookies eller lignende teknologier til en sikker og forskriftsmæssig anvendelse af vore tjenester. Retsgrundlaget for anvendelsen af disse teknologier er punkt 6 stk. 1 litra f) i GDPR.

Analyse & funktionelle cookies og teknologier

Med disse cookies er vi i stand til at tilbyde udvidede funktioner og personalisering. De kan sættes af os eller af tredjemands-udbydere, hvis tjenester vi anvender i vore tjenester. Hvis du ikke tillader disse cookies, fungerer nogle af eller alle disse tjenester muligvis ikke fejlfrit. Disse cookies gør det også muligt for os at tælle besøg og brugskilder, så vi kan måle og forbedre ydelsen i vore tjenester. De hjælper os med at besvare spørgsmålet om, hvilke sider der er mest populære, hvilke der anvendes mindst, og hvordan de besøgende bevæger sig på vore tjenester. Alle oplysninger, som registreres af disse cookies, aggregeres og er derfor anonyme. Hvis du ikke tillader disse cookies, kan vi ikke vide, hvornår du har anvendt/besøgt vore tjenester. Retsgrundlag for anvendelsen af disse teknologier er punkt 6 stk. 1 litra a) i GDPR

Marketing

Disse cookies eller lignende teknologier kan sættes af os eller vore partnere via vores hjemmeside for at vise dig relevant indhold/reklame både på vore og på tredjemands sider. Derved kan såkaldte profiler dannes på grundlag af dine interesser. En direkte identifikation af en person er via disse oplysninger normalt ikke mulig, da der udelukkende anvendes pseudonyme browser- og/eller apparatinformationer. Hvis du ikke tillader disse cookies eller lignende teknologier, vil du opleve mindre relevant indhold/reklame, som ikke er tilpasset efter dine interesser. Retsgrundlaget for anvendelsen af disse teknologier er punkt 6 stk. 1 litra a) i GDPR.

Såfremt vi anvender dine oplysninger på basis af dit samtykke, så afgiver du dette samtykke, idet du ved besøg på vore tjenester – evt. efter du har aktiveret bestemte indstillinger – klikker på ”Ok”-knappen på det banner, som åbnes ved besøget:


Med klik på ”Ok” godkender du anvendelsen af cookies og andre teknologier til behandling af dine data, inklusive overførslen til vore marketingpartnere (tredjemand). Vore partnere anvender ligeledes cookies og andre teknologier til personalisering, måling og analyse af reklame.


Henvisning tilbagekaldelsesret

Du kan på ethvert tidspunkt tilbagekalde dit samtykke helt eller delvist med virkning for fremtiden, idet du ændrer dine indstillinger i vores præferencecenter her.


Browser-indstillinger

Du kan selvfølgelig indstille din browser således, at den ikke lægger cookies på din enhed. Hjælpefunktionen i menubjælken på de fleste web-browsere forklarer dig, hvordan du får din browser til at undlade at acceptere nye cookies, hvordan du får din browser til at gøre dig opmærksom på, når du modtager en ny cookie, eller også hvordan du sletter alle allerede modtagne cookies og kan spærre for alle fremtidige.

Du bedes her gøre som følger:

I Internet Explorer:

  1. I menuen "ekstra" vælges punktet "internet-valgmuligheder".
  2. Klik på fanen „databeskyttelse“.
  3. Nu kan du foretage sikkerhedsindstillingerne til internetzonen. Her indstiller du, om og hvilke cookies der skal godkendes, og hvilke der skal afvises.
  4. Med "OK" bekræfter du indstillingen.

I Firefox:

  1. I menuen „ekstra“ vælges punktet „indstillinger“.
  2. Klik på „databeskyttelse“.
  3. I drop-down-menuen vælges punktet „opsættes efter brugerdefinerede indstillinger“.
  4. Nu kan du indstille, om cookies skal accepteres, hvor længe du vil beholde disse cookies og tilføje undtagelser, hvilke hjemmesider du altid eller aldrig vil tillade at anvende cookies.
  5. Med "OK" bekræfter du indstillingen.

I Google Chrome:

  1. Klik på Chrome-menuen i browserens symbolbjælke.
  2. Vælg nu „indstillinger“.
  3. Klik på „vis udvidede indstillinger“.
  4. Klik under „databeskyttelse“ på „indholdsindstillinger“.
  5. Under „cookies“ kan du foretage følgende indstillinger til cookies:
    • Cookies slettes
    • Cookies blokeres standardmæssigt
    • Cookies og hjemmesidedata slettes standardmæssigt efter afslutning af browseren
    • Undtagelser for cookies fra bestemte hjemmesider eller domæner tillades

Vi henviser til, at eventuelt ikke alle funktioner på vore tjenester i dette tilfælde kan anvendes i det fulde omfang.

Oversigt over cookies og andre teknologier

En oversigt over de cookies og andre teknologier, som er indsat på vore sider, finder du her.

3.1.3. Samtykkestyring

Til administration af dine indstillinger og dokumentation af samtykke fra brugere af vore tjenester anvender vi et værktøj til styring af samtykke (”OneTrust”) fra udbyderen OneTrust, LLC (hovedsæde i Storbritannien: Cannon Green, 27 Bush Lane, London EC4R 0AA, Storbritannien, og hovedsæde i USA: 1350 Spring Street NW, Suite 500, Atlanta, Georgia 30309, USA). OneTrust anvendes bl.a. for at gemme indstillingerne for hele hjemmesiden. OneTrust gemmer informationer om kategorierne af cookies, som anvendes af hjemmesiden, og desuden, om brugerne har givet deres samtykke til anvendelse af de enkelte kategorier eller har tilbagekaldt det. Dette gør det muligt for os at forhindre, at cookies i hver kategori sættes i brugerens browser, hvis der ikke gives samtykke. OneTrust anvender til informationslagringen cookies, som har en normal levetid på et år, således at præferencerne for tilbagevendende besøgende gemmes. One Trust er desuden certificeret under Privacy-Shield-aftalen og giver herved en garanti for at overholde den europæiske databeskyttelseslov (https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt0000000GnPeAAK&status=Active).

Retsgrundlag for denne databehandling er punkt 6 stk. 1 c) i GDPR.

3.2. Begrundelse, opfyldelse og/eller indgåelse af en kontrakt

3.2.1. Databehandling ved kontraktindgåelse

Når du registrerer dig ved en af vore tjenester og/eller indgår en yderligere kontrakt med os (f.eks. køber et produkt hos os), behandler vi de data, som er nødvendige til indgåelse, opfyldelse eller afslutning af kontrakten. Hertil hører:

  • Tiltale
  • Fornavn, efternavn
  • Fakturerings- og leveringsadresse
  • E-mail adresse
  • Fakturerings- og betalingsdata
  • Fødselsdato
  • Telefonnummer
  • Shop-indstillinger

Retsgrundlag herfor er punkt 1 litra a) og b) i GDPR, dvs. du stiller oplysningerne til rådighed for os på grundlag af det pågældende kontraktforhold (f.eks. styring af kunde-/brugerkontoen, afvikling af en købekontrakt) mellem dig og os. Til behandling af din e-mail adresse i tilfælde af et køb på vore hjemmesider/applikationer er vi samtidig på grund af lovmæssige bestemmelser forpligtet til at skulle fremsende en elektronisk ordrebekræftelse (punkt 6, stk. 1 litra c) i GDPR).

Vi gemmer de data, som er indhentet til kontraktafviklingen – såfremt vi ikke anvender dem til egne marketingformål i den pågældende kontrakts varighed samt frem til udløbet af de aktuelle lovmæssige eller eventuelle kontraktmæssige garantiydelses- og garantirettigheder. Efter udløbet af denne frist opbevarer vi i henhold til handels- og skattelovgivningen de nødvendige oplysninger til kontraktforholdet i de lovmæssigt fastsatte tidsrum. I denne periode behandles dine data kun igen i tilfælde af en kontrol foretaget af skattemyndighederne.

Til afvikling af en købekontrakt på vore tjenester er følgende databehandlinger desuden nødvendige:

Betalingsdata videregives til betalingstjenesteudbydere, som er bestilt af os til at afvikle betalingerne. Data om leveringsadresse videregiver vi til logistikfirmaer og forsendelsespartnere, som er bestilt af os, så ordren kan fremsendes. For at sikre, at varefremsendelsen foregår efter dine ønsker, overfører vi evt. din e-mail adresse og evt. dit telefonnummer til det logistikfirma og/eller den forsendelsespartner, som er bestilt af os, og som overtager fremsendelsen. De vil evt. forud for fremsendelsen tage kontakt til dig for at afstemme detaljer ved fremsendelsen med dig. De pågældende data overføres udelukkende til det aktuelle formål og anvendes ikke til andre formål efter afsluttet fremsendelse og slettes igen efter udløb af gældende handels- og skatteretsmæssige opbevaringspligter.

3.2.2. Anvendelse af data med henblik på bedrageriforebyggelse

De oplysninger, som du har givet i forbindelse med en bestilling, kan anvendes til at kontrollere, om der foreligger en såkaldt atypisk bestillingsproces (f.eks. samtidig bestilling af et utal af varer til samme adresse med anvendelse af forskellige kundekonti). Vi har principielt en berettiget interesse i fornavnet ved en sådan kontrol. Retsgrundlag for behandlingen er punkt 6 stk. 1 litra f) i GDPR.

3.2.3. Overførsel af data til transportudbyder / forsendelsespartner

Med henblik på fremsendelse af bestilte varer arbejder vi sammen med leverandører af logistiktjenesteydelser/transportfirmaer og/eller forsendelsespartnere: Til disse kan følgende data overføres med henblik på fremsendelse af de bestilte varer eller med henblik på forsendelsesmeddelelse: Fornavn, efternavn, postadresse samt evt. e-mail adresse og evt. telefonnummer. Retsgrundlag for behandlingen er punkt 6 stk. 1 litra b) i GDPR.

3.2.4. Overførsel af data til samarbejdspartnere

Du har via vore tjenester mulighed for at gøre brug af tilbud fra tredjemandsfirmaer. I disse tilfælde indgår du evt. en kontrakt direkte med en af vore partnere, til hvem de data, som er nødvendige til kontraktopfyldelsen, overføres (f.eks. fornavn, efternavn, fakturerings- og leveringsadresse, e-mail adresse, fakturerings- og betalingsdata, fødselsdato, telefonnummer).

Sådanne fordelstilbud fra vore partnere kan kendes og er mærket som partnertilbud.

3.3. Databehandling i reklameøjemed

3.3.1. Reklame pr. post

Vi har principielt en berettiget interesse i at anvende bestemte oplysninger med henblik på reklame for at kunne give dig relevante tilbud. Til reklame pr. post behandler vi følgende oplysninger til egne marketingformål samt til marketingformål for tredjemand: Fornavn, efternavn, postadresse, fødeår.

Vi er desuden berettiget til udover de nævnte data om dig at gemme indhentede personoplysninger til egne marketingformål samt til marketingformål for tredjemand med overholdelse af de lovmæssige bestemmelser. Det er vort mål udelukkende at lade dig modtage reklame, som er tilpasset efter dine faktiske eller formodede behov/interesser og ikke chikanere dig med reklame, som ikke er relevant for dig.

Data, som er gemt til dette, overføres ikke til tredjemand. Desuden pseudonymiserer / anonymiserer About You personoplysninger, som er indhentet om dig, og anvender kun de pseudonymiserede / anonymiserede data til egne marketingformål samt marketingformål for tredjemand (annoncør).

De pseudonymiserede / anonymiserede data kan også anvendes til at reklamere individuelt online til dig, hvor styring af reklamen kan foregå gennem tredjemandsudbyder og/eller agenturer. Retsgrundlag for anvendelse af personoplysninger til marketingformål er punkt 6 stk. 1 litrs f) i GDPR.


Henvisning til indsigelsesretten
Du kan på ethvert tidspunkt og uden omkostninger gøre indsigelse mod anvendelsen af dine personoplysninger til førnævnte marketingformål i fremtiden på kundeservice@aboutyou.com.

Såfremt du gør indsigelse, vil dine data blive spærret for videre reklamemæssig databehandling. Vi henviser til, at der midlertidigt i undtagelsestilfælde også kan forekomme en fremsendelse af reklamemateriale efter modtagelse af din indsigelse. Dette er teknisk betinget på grund af den nødvendige ekspeditionstid i forbindelse med udvælgelsen og betyder ikke, at vi ikke har gennemført din indsigelse.


3.3.2. Nyhedsbrev

I forbindelse med vore tjenester tilbyder vi dig muligheden for at tilmelde dig vores nyhedsbrev. For at kunne sikre, at der ved indtastning af e-mail adressen ikke er sket en fejl, anvender vi den såkaldte Double-Opt-In-procedure (DOI-procedure): Efter du har indtastet din e-mail adresse i login-feltet og har givet til samtykke til modtagelse af vores nyhedsbrev, fremsender vi dig et bekræftelseslink til den angivne e-mail adresse. Først når du klikker på dette bekræftelseslink, optages din e-mail adresse i vores fordeler til fremsendelse af vores nyhedsbrev. Retsgrundlag for denne databehandling er punkt 6 stk. 1 litra a) i GDPR.


Henvisning tilbagekaldelsesret
Du kan på ethvert tidspunkt med virkning for fremtiden tilbagekalde dit samtykke med en meddelelse til kundeservice@aboutyou.com eller i afmeldingsmuligheden i slutningen af ethvert nyhedsbrev.



3.3.3. Produktanbefalinger pr. e-mail

Som kartotekskunde modtager du regelmæssigt produktanbefalinger fra os pr. e-mail. Disse produktanbefalinger modtager du fra os uafhængig af, om du har abonneret på et nyhedsbrev. Her anvender vi den e-mail adresse, som du har angivet i forbindelse med købet, til reklame for egne varer og / eller tjenesteydelser, som ligner dem, som du har modtaget fra os på grundlag af en allerede foretaget bestilling. Retsgrundlag for denne databehandling er punkt 6 stk. 1 litra f) i GDPR.


Henvisning indsigelsesret
Du kan på ethvert tidspunkt og uden omkostninger gøre indsigelse mod vore produktanbefalinger med virkning for fremtiden med en meddelelse til service@aboutyou.com eller i slutningen af enhver produktanbefalings-e-mail.



3.3.4. Konkurrencer

Hvis du registrerer dig/deltager i konkurrencer, som er arrangeret af ABOUT YOU (i det følgende: ”deltagelse”), anvender vi de data, som du har angivet ved den pågældende deltagelse med henblik på opfyldelse af deltagelseskontrakten, specielt til gevinstmeddelelse og evt. til reklame for vore tilbud og/eller tilbud fra vore konkurrencepartnere. Du kan se detaljerede henvisninger i de aktuelle deltagelsesbetingelser for den pågældende konkurrence. Retsgrundlag for denne databehandling er punkt 6 stk. 1 litra a) i GDPR, punkt 6 stk. 1 litra b) i GDPR samt punkt 6 stk. 1 litra f) i GDPR.

3.4. Online-præsentation og serviceoptimering

3.4.1. Google Analytics

Med henblik på behovsrelateret udformning og løbende optimering af vore sider anvender vi på grundlag af punkt 6 stk. 1 litra f) i GDPR Google Analytics, en internet-analysetjeneste fra Google Inc. („Google“). Google Analytics anvender såkaldte ”cookies”, tekstfiler, som gemmes på din computer, og som muliggør en analyse af din anvendelse af hjemmesiden. I denne forbindelse genereres pseudonymiserede brugerprofiler, og cookies anvendes. Oplysningerne om din anvendelse af denne hjemmeside, som genereres af cookies, er

  • Browser-type/-version,
  • anvendt styresystem,
  • referrer-URL (den tidligere besøgte side),
  • domænenavn på den benyttede computer (IP-adresse),
  • tidspunkt for serverforespørgslen

På vegne af indehaveren af denne hjemmeside vil Google anvende disse oplysninger til at analysere din anvendelse af hjemmesiden, til at udarbejde rapporter om hjemmesideaktiviteterne, og til at levere yderligere tjenesteydelser, som er forbundet med hjemmesideanvendelsen og internetanvendelsen, over for hjemmesideindehaveren. Den IP-adresse, som din browser har overført i forbindelse med Google Analytics, kædes ikke sammen med andre data hos Google. Du kan forhindre lagring af cookies med en relevant indstilling i din browser-software. Vi henviser dog til, at du i dette tilfælde eventuelt ikke kan anvende alle funktioner på denne hjemmeside i det fulde omfang. Du kan desuden forhindre registrering af de data (inkl. din IP-adresse), som er genereret af cookies, og som relaterer til din anvendelse af hjemmesiden, hos Google og forhindre behandling af disse data foretaget af Google, idet du downloader og installerer det browser-plugin, som er til rådighed på følgende link: tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=de .

Alternativt til browser-Add-on, specielt ved browsere på mobile enheder, kan du også forhindre registrering via Google Analytics, idet du klikker på dette link. Der sættes en Opt-Out-cookie, som forhindrer den fremtidige registrering af dine data ved besøg på denne hjemmeside. Opt-Out-cookien gælder kun i denne browser og kun for vores hjemmeside og sættes på din enhed. Hvis du sletter cookies i din browser, skal du sætte Opt-Out-cookien igen. Du kan se yderligere oplysninger om databeskyttelse i forbindelse med Google Analytics på hjemmesiden tilhørende Google Analytics.

3.4.2. Floodlight

Vi anvender på vores hjemmeside "DoubleClick Floodlight", en tjeneste fra Google Ireland Limited, Google Building Gordon House, Barrow St, Dublin 4, Irland (i det følgende betegnet som "Google"). Google gemmer og behandler oplysninger om din brugeradfærd på vores hjemmeside. Vi anvender DoubleClick Floodlight med henblik på marketing og optimering, specielt for at kunne analysere anvendelsen af vores hjemmeside og for løbende at kunne forbedre enkelte funktioner og tilbud samt anvendelsesoplevelsen.

Ved den statistiske analyse af brugeradfærden kan vi forbedre vore tilbud og gøre dem mere interessante for dig som bruger. Her ligger vores berettigede interesse også i behandlingen af ovenstående data via tredjemands-udbyderen. Retsgrundlag er punkt 6 stk. 1 s. 1 litra f) i GDPR.

Du kan forhindre installation af cookies, idet du sletter eksisterende cookies og deaktiverer en lagring af cookies i indstillingerne på din webbrowser. Vi henviser til, at du i dette tilfælde muligvis ikke kan anvende alle funktioner på vores hjemmeside i det fulde omfang. Du kan også forhindre registrering af førnævnte oplysninger foretaget af Google ved at sætte en Opt-Out-cookie på en af de efterfølgende linkede hjemmesider:

http://optout.networkadvertising.org/#!/

http://optout.aboutads.info/?c=2#!/

http://www.youronlinechoices.com/de/praferenzmanagement/

Vi henviser til, at denne indstilling slettes, hvis du sletter dine cookies. Du kan gøre indsigelse mod registrering og videregivelse af personoplysninger eller forhindre behandling af disse data, idet du deaktiverer udførslen af JavaScript i din browser. Desuden kan du samlet set forhindre udførslen af JavaScript-Code ved at installere en JavaScript-blokker (f.eks. https://noscript.net/" eller https://www.ghostery.com"). Vi henviser til, at du i dette tilfælde muligvis ikke kan anvende alle funktioner på vores hjemmeside i det fulde omfang.

Du kan se yderligere oplysninger fra tredjemands-udbyderen om databeskyttelse på følgende hjemmeside: https://www.google.com/intl/de/policies/privacy/"

3.4.3. Wingify Pvt Ltd. (VWO)

Denne side gennemfører analyser af brugeradfærden via en såkaldt A/B-Testing. Derved kan vi vise dig vore hjemmesider med let varieret indhold i henhold til en foretaget profil-linkning. På den måde kan vi analysere vores tilbud, forbedre det regelmæssigt og udforme det mere interessant for dig som bruger. Retsgrundlag for anvendelsen af A/B-Testing er punkt 6 stk. 1 punkt 1 litra f) i GDPR.

Til denne analyse gemmes cookies fra vores serviceudbyder TOP FLOOR (14th), KLJ TOWER NORTH B-5, NETAJI SUBHASH PLACE, PITAMPURA DELHI North West DL 110034 IN på din computer. De således indhentede oplysninger gemmer vi automatisk på en server i Tyskland. Forud for gennemførslen af analyserne viderebehandles IP-adresserne i forkortet version, en direkte personreference er ikke mulig. Den IP-adresse, som er overført af din browser, kædes ikke sammen med andre data, som vi har indhentet. Du kan gøre indsigelse mod anvendelsen af A/B-Testing, idet du indtaster internetadressen for vores hjemmeside i feltet på følgende hjemmeside tilhørende udbyderen Wingify (VWO) og aktiverer det link, som genereres i fortsættelse deraf: https://vwo.com/opt-out/, eller du kan benytte vores præferencecenter.

Du kan se oplysninger om databeskyttelse fra tredjemands-udbyderen her: www.vwo.com/privacy-policy/.

3.5. Online-marketing

Vi anvender på vore sider forskellige oplysninger i reklameøjemed. Det er vort mål, at du kun får vist reklamer, som er relateret til dine faktiske eller formodentlige interesser, og du ikke skal beskæftige dig med reklameindslag, som er uinteressante for dig. Til dette anvender vi forskellige reklameformer (f.eks. Retargeting) og teknologier fra ABOUT YOU og tredjemandsfirmaer (Third Parties), som behandler data for os delvist som ekstern databehandler, men delvist også som ansvarlig. Ved en ekstern databehandler drejer det sig om en fysisk eller juridisk person, myndighed, institution eller andet sted, som behandler personoplysninger på vegne af den databehandlingsansvarlige. Eksterne databehandlere anvender ikke disse data til egne formål, men foretager udelukkende databehandlingen for den ansvarlige. På denne måde kan vi ikke kun på vore hjemmesider men også på vore partneres hjemmesider med online-reklame målrettet appellere til brugere, som allerede har interesseret sig for vores shop og vore produkter. Fra studier ved vi, at personaliserede, interesserelaterede reklameindslag er mere interessante for internet-brugeren end reklame, som ikke har en sådan personlig reference.

3.5.1. Adjust

Vi anvender anvendelsesanalyse- og analyseteknologien Adjust fra adjust GmbH, Saarbrücker Str. 36, 10405 Berlin, Tyskland. Adjust-tjenesten er testet og certificeret i henhold til ePrivacyseal (European Seal for your Privacy) (se https://www.eprivacy.eu/kunden/vergebene-siegel/). Adjust indsamler data til interaktion med vore reklamematerialer, installerings- og event-data fra app’en og stiller disse til rådighed som anonymiserede analyser. Vi anvender disse oplysninger for at kunne måle successen for vore app-marketing-kampagner, til egen markedsundersøgelse og til optimering af app’en. Til disse analyser anvender Adjust dit IDFA eller android-ID samt din anonymiserede IP- og MAC-adresse. De registrerede oplysninger videreføres desuden til relevante udbydere med henblik på gennemførsel og optimering af vore app-reklamekampagner. Du kan se detaljerne om de anvendte udbydere i de pågældende afsnit af vore bestemmelser om databeskyttelse. Retsgrundlag for databehandlingen er punkt 6 stk. 1 a) i GDPR.

Indhentning, analyse og anvendelse af disse data kan i fremtiden deaktiveres for hjemmesiderne på https://www.adjust.com/opt-out/) Du kan på ethvert tidspunkt tilbagekalde dit samtykke i vores præferencecenter.

3.5.2. Google Marketing Platform

Denne hjemmeside anvender online-marketingværktøjet Google Marketing Platform fra firmaet Google Ireland Limited, Gordon House, 4 Barrow St, Dublin, D04 E5W5, Irland ("GMP").

GMP indsætter cookies for at give brugerne relevante annoncer, at forbedre rapporterne om kampagneeffekten eller for at undgå, at en bruger ser de samme annoncer flere gange.

Via et cookie-ID registrerer Google, hvilke annoncer der åbnes i hvilken browser, og kan således forhindre, at de vises flere gange.

Desuden kan GMP ved hjælp af cookie-ID’er registrere såkaldte conversions, som relaterer til annonceforespørgsler. Det er eventuelt tilfældet, hvis en bruger ser en GMP-annonce og senere ved anvendelse af den samme browser henter annoncørens hjemmeside og køber noget via denne hjemmeside. Ifølge Google indeholder GMP-cookies ingen personoplysninger.

På grund af de anvendte marketingværktøjer opbygger din browser automatisk en direkte forbindelse med serveren hos Google. Vi har ingen indflydelse på omfanget og den videre anvendelse af disse data, som ved anvendelse af dette værktøj indhentes af Google, og informerer derfor i henhold til vores kendskab som følger: Ved integrering af GMP får Google den information, at du har hentet den tilsvarende del af vores hjemmeside eller har klikket på en annonce fra os. Hvis du er registreret i en tjeneste hos Google, kan Google kæde besøget sammen med din konto. Selv hvis du ikke er registreret hos Google eller ikke er logget ind, er der mulighed for, at udbyderen får kendskab til din IP-adresse og gemmer den. I forbindelse med anvendelse af GMP kan der også foregå en overførsel af personoplysninger til serveren hos Google LLC. i USA.

I tilfælde af overførsel af personoplysninger til Google LLC. med domicil i USA er Google LLC. certificeret efter den us-europæiske databeskyttelsesaftale „Privacy Shield“, som sikrer overholdelse af det databeskyttelsesniveau, som er gældende i EU. Du kan her se et aktuelt certifikat: www.privacyshield.gov/list.

Her kan du se yderligere oplysninger om databeskyttelsesbestemmelserne til GMP fra Google: www.google.de/policies/privacy/.

Såfremt det juridisk er påkrævet, har vi vedrørende førnævnte behandling af dine data indhentet dit samtykke i henhold til punkt 6 stk. 1 litra a i GDPR. Du kan på ethvert tidspunkt tilbagekalde dit samtykke i vores præferencecenter.

3.5.3. Google Ads Remarketing

Vores hjemmeside anvender funktionerne fra Google Ads Remarketing, hvormed vi gør reklame for vore hjemmesider i Google-søgeresultaterne samt på tredjemands-hjemmesider. Udbyder er Google Ireland Limited, Gordon House, 4 Barrow St, Dublin, D04 E5W5, Irland (“Google”). Til dette formål indsætter Google en cookie i din enheds browser, som automatisk muliggør en interessebaseret reklame ved hjælp af et pseudonymt cookie-ID og på grundlag af de sider, som du har besøgt.

En videregående databehandling finder kun sted, hvis du over for Google har godkendt, at Google kæder dit internet- og app-browserforløb sammen med din Google-konto, og oplysninger fra din Google-konto anvendes til at personalisere annoncer, som du ser på internettet. Hvis du i dette tilfælde er logget ind hos Google, mens du besøger vores hjemmeside, anvender Google dine data sammen med Google Analytics-data for at udarbejde og definere målgruppelister til produktoverlappende remarketing.

Til dette kæder Google midlertidigt dine personoplysninger sammen med Google Analytics-data for at danne målgrupper. I forbindelse med anvendelsen af Google Ads Remarketing kan der også foregå en overførsel af personoplysninger til serverne hos Google LLC. i USA.

Du kan permanent deaktivere indsættelse af cookies til annonceangivelser, idet du downloader og installerer det browser-plug-in, som er til rådighed på følgende link: https://www.google.com/settings/ads/onweb/.

I tilfælde af overførsel af personoplysninger til Google LLC. med domicil i USA er Google LLC. certificeret efter den us-europæiske databeskyttelsesaftale „Privacy Shield“, som sikrer overholdelse af det databeskyttelsesniveau, som er gældende i EU. Du kan her se et aktuelt certifikat: https://www.privacyshield.gov/list.

Yderligere oplysninger og databeskyttelsesbestemmelserne vedrørende reklame og Google finder du her: https://www.google.com/policies/technologies/ads/.

Såfremt det juridisk er påkrævet, har vi vedrørende førnævnte behandling af dine data indhentet dit samtykke i henhold til punkt 6 stk. 1 litra a i GDPR. Du kan på ethvert tidspunkt tilbagekalde dit samtykke i vores præferencecenter.

3.5.4. Google Conversion Tracking

Desuden anvender vi i forbindelse med anvendelsen af Google AdWords-tjenesten det såkaldte Conversion Tracking. Hvis du klikker på en af Google åbnet annonce, sættes en cookie til Conversion-Tracking på din computer/enhed. Disse cookies mister deres gyldighed efter 30 dage, indeholder ingen personoplysninger og er således ikke beregnet til personlig identifikation. De oplysninger, som indhentes ved hjælp af en conversion-cookie, er beregnet til at udarbejde conversion-statistikker til AdWords-kunder, som har valgt Conversion-Tracking.

Retsgrundlag for denne databehandling er punkt 6 stk. 1 litra a) i GDPR.

Du kan forhindre lagring af cookies ved en tilsvarende indstilling i din browser-software. Vi henviser dog til, at du i dette tilfælde eventuelt ikke vil kunne anvende alle funktioner ved vores tjenester i det fulde omfang. Desuden kan du deaktivere interesserelaterede annoncer på Google samt interesserelaterede Google-annoncer på internettet (inden for Google-displaynetværket) i din browser, idet du på www.google.de/settings/ads aktiverer brugergrænsefladen ”Aus” (”fra”) eller foretager deaktiveringen på www.aboutads.info/choices/Du kan se yderligere oplysninger om dine indstillingsmuligheder i denne forbindelse og databeskyttelse hos Google på www.google.de/intl/de/policies/privacy/?fg=1. Du kan på ethvert tidspunkt tilbagekalde dit samtykke i vores præferencecenter.

3.5.5. Google AdSense

Google modtager den information, at du har hentet vores hjemmeside. Til dette anvender Google et web beacon for at indsætte en cookie på din computer. Hvis du er logget ind med din Google-konto, kan dine data direkte kædes sammen med denne. Det er muligt, at disse data videregives til Googles kontraktpartnere, til tredjemand og myndigheder. Retsgrundlag for behandling af dine data er punkt 6 stk. 1 s. 1 litra s) i GDPR.

Yderligere oplysninger om formål og omfang af dataindsamlingen og deres behandling samt yderligere oplysninger om dine rettigheder og indstillingsmuligheder i denne forbindelse til beskyttelse af dit privatliv kan du finde her: http://www.google.de/intl/de/policies/technologies/ads. Google har undertvunget sig EU-US Privacy Shield, https://www.privacyshield.gov/EU-US-Framework.

3.5.6. Criteo

På denne hjemmeside er retargeting-teknologien fra Criteo SA, 32 Rue Blanche, 75009 Paris, integreret. Ved hjælp af anvendelsen af denne teknologi er det muligt på tredjemands-sider (såkaldte Publisher-sider) at vise dig reklamer på produkter, som du har set på denne hjemmeside. Criteo indhenter til dette oplysninger om din anvendelsesadfærd på denne hjemmeside ved hjælp af tracking-cookies og lignende teknologier, som placeres i din browser, samt ved anvendelse af reklame-ID’er i miljøer, som ikke understøtter cookies – for eksempel apps. Ved hjælp af disse teknologier kan Criteo analysere trends og identificere de enkelte brugeres interesser i forhold til hjemmesider og apps. Ved hjælp af disse teknologier registrerer Criteo de besøgende på hjemmesider og på apps. Brugere, som er registreret af Criteo, får et teknisk ID. Criteo indsamler på intet tidspunkt personoplysninger, som gør en identifikation mulig, som for eksempel navne eller adresser. Criteo analyserer udelukkende de sete produkter eller søgeadfærden og de besøgte sider på partnerens hjemmeside, til hvem Criteo leverer reklame. For at levere personaliseret reklame til dig og tilbyde dig en problemfri online-oplevelse synkroniserer Criteo muligvis ID’erne fra de forskellige browsere, som du har anvendt (”ID-synkronisering”). Takket være deres ID-synkroniseringsteknologi er Criteo i stand til altid at tilbyde dig de mest relevante annoncer – uafhængig af den anvendte browser eller enhed – uden at Criteo til dette skal indsamle og behandle personoplysninger som navne eller adresser. Til dette formål anvender Criteo nøjagtige sammenkædningsmetoder på basis af de tekniske data, som er indsamlet ved hjælp af de anvendte Criteo-teknologier – som for eksempel ID’er fra vore reklamepartnere eller kodede e-mail adresser, som Criteo videregiver til partnerne. Du kan se yderligere oplysninger om databeskyttelse hos Criteo på https://www.criteo.com/de/privacy/.

Retsgrundlag for denne databehandling er punkt 6 stk. 1 litra a) i GDPR.

Du kan tilbagekalde dit samtykke til pseudonym analyse af din surf-adfærd via Criteo ved at anvende efterfølgende link til sletning: https://www.criteo.com/de/privacy/ eller tilbagekalde dit samtykke i vores præferencecenter.

3.5.7. Facebook Retargeting og Conversion

Vi anvender pixel fra Facebook Ireland Limited (Website-Custom-Audience-Pixel). Ved hjælp af denne pixel indsamles oplysninger om anvendelsen af denne hjemmeside (f.eks. oplysninger om de sete produkter) af ABOUT YOU og Facebook Ireland Limited som fælles ansvar og overføres til Facebook Ireland Limited. Disse oplysninger kan kædes sammen med dig ved hjælp af andre oplysninger, som Facebook Ireland Limited har gemt om dig på grundlag af dit ejerskab af en konto på det sociale netværk ”Facebook”. Ved hjælp af de oplysninger, som er indhentet via pixel, kan du få vist interesserelaterede reklameindslag i din Facebook-konto (Retargeting). De oplysninger, som er indhentet via pixel, kan desuden aggregeres af Facebook Ireland Limited, og de aggregerede oplysninger kan anvendes af Facebook Ireland Limited til egne reklameformål samt til tredjemands reklameformål. På den måde kan Facebook Ireland Limited f.eks. ud fra din surf-adfærd på denne hjemmeside konkludere bestemte interesser og også anvende disse oplysninger til at reklamere for tilbud fra tredjemand. Facebook Ireland Limited kan desuden forbinde de oplysninger, som er indhentet via pixel, med andre oplysninger, som Facebook Ireland Limited har indhentet om dig via andre hjemmesider og / eller i forbindelse med anvendelsen af det sociale netværk ”Facebook”, således at der hos Facebook Ireland Limited kan gemmes en profil på dig. Denne profil kan anvendes i reklameøjemed. For den permanente lagring og den forklarede viderebehandling af de tracking-data, som er indsamlet via Website-Custom-Audience-Pixel, som er indsat på denne hjemmeside, er Facebook Ireland Limited eneansvarlig.

Vi har i forbindelse med Facebook-pixel-funktionen også aktiveret den automatiske udvidede sammenligning (”Advanced Matching”). Denne pixel-funktion gør det muligt for os at sende hashtaggede e-mails, navn, køn, by, tysk delstat, postnummer og fødselsdato eller telefonnummer som ekstra informationer til Facebook, såfremt du har stillet disse data til rådighed for os og har givet dit samtykke dertil. Denne aktivering gør det muligt for os at tilpasse reklamekampagner på Facebook mere nøjagtigt til mennesker, som interesserer sig for vore tjenesteydelser eller produkter.

Retsgrundlag for denne databehandling er punkt 6 stk. 1 litra a) i GDPR.

Du kan se yderligere oplysninger om databeskyttelse hos Facebook Ireland Limited på https://www.facebook.com/policy.php. Her finder du også muligheden for at gøre krav gældende i forhold til dine registreringsrettigheder (f.eks. retten til sletning) over for Facebook Ireland Limited. Du kan på ethvert tidspunkt tilbagekalde dit samtykke i vores præferencecenter.

3.5.8. Pinterest Retargeting (Pinterest Tag)

Vi anvender pixelen (Pinterest Tag) fra Pinterest Europe Ltd. (Palmerston House, 2nd Floor, Fenian Street, Dublin 2, Irland). Via denne pixel indsamles oplysninger om anvendelsen (f.eks. oplysninger om de sete produkter) i fælles ansvar mellem Pinterest Europe Limited og ABOUT YOU og overføres til Pinterest Europe Limited. Viderebehandlingen af data, som er overført til Pinterest Europe Limited, foregår som databeskyttelsesretsligt eneansvar for Pinterest Europe Limited. Disse oplysninger, som er overført til Pinterest Europe Limited, kan kædes sammen med dig ved hjælp af andre oplysninger, som Pinterest Europe Limited har gemt om dig f.eks. på grundlag af dit ejerskab af en konto på det sociale netværk ”Pinterest”. Ved hjælp af de oplysninger, som er indhentet via pixel, kan du få vist interesserelaterede reklameindslag i din Pinterest-konto (Retargeting). De oplysninger, som er indhentet via pixel, kan desuden aggregeres af Pinterest Europe Limited, og de aggregerede oplysninger kan anvendes af Pinterest Europe Limited til egne reklameformål samt til tredjemands reklameformål. På den måde kan Pinterest Europe Limited f.eks. ud fra din surf-adfærd på denne hjemmeside konkludere bestemte interesser og også anvende disse oplysninger til at reklamere for tilbud fra tredjemand. Pinterest Europe Limited kan desuden forbinde de oplysninger, som er indhentet via pixel, med andre oplysninger, som Pinterest Europe Limited har indhentet om dig via andre hjemmesider og / eller i forbindelse med anvendelsen af det sociale netværk ”Pinterest”, således at der hos Pinterest Europe Limited kan gemmes en profil på dig. Denne profil kan anvendes i reklameøjemed. Retsgrundlag for denne databehandling er punkt 6 stk. 1 litra a) i GDPR.

Du kan se yderligere oplysninger om databeskyttelse hos Pinterest Europe Limited her: https://policy.pinterest.com/de/privacy-policy .

Her kan du også gøre dine registreringsrettigheder (f.eks. retten til sletning) gældende i forhold til de data, som Pinterest Europe Limited behandler som databeskyttelsesretslig ansvarlig. Du kan på ethvert tidspunkt tilbagekalde dit samtykke i vores præferencecenter.

3.5.9. Localytics

Localytics er et analyseværktøj, som tilbydes og administreres af Char Software Inc. med domicil i Boston MA, USA. Localytics registrerer data, som opstår ved anvendelsen af vore apps. Dertil hører brugernes aktiviteter vedrørende anvendelsen af app’en (f.eks. åbning af app’en, hentning af tilbudssider) samt interaktionen (gennemsyn, klik) med reklamematerialer, som leveres via Localytics (push-meddelelser og In-App-Messages). Ved hjælp af de indhentede data foretages via Localytics en brugersegmentering, som er grundlaget for levering af In-App-reklamematerialer og push-meddelelser. På denne måde gør Localytics det muligt for os i løbet af din app-anvendelse altid at kunne præsentere mere passende indhold og tilbud, som svarer til dine anvendelsesvaner. For at kunne måle og optimere successen for de leverede reklamematerialer registrerer Localytics data om køb (produkt, pris) i app’en. Så snart en bruger logger sig ind eller registrerer sig i app’en, registreres det også. Oplysningerne kædes sammen med det såkaldte ”Unique Installation ID”, en markering af den enkelte installation, som Localytics selv sætter. Flere oplysninger om databeskyttelse hos Localytics findes på https://www.localytics.com/privacy-policy/.

Retsgrundlag for denne databehandling er punkt 6 stk. 1 litra a) i GDPR. Du kan på ethvert tidspunkt tilbagekalde dit samtykke i vores præferencecenter.

3.5.10. emetriq

På denne hjemmeside anvendes pixel fra emetriq GmbH, Vorsetzen 35, 20459 Hamborg, Tyskland. De gør det muligt for os at målrette vores reklame og at appellere til internet-brugeren, som allerede har interesseret sig for vores shop og vore produkter. Til dette indsamles ved dit besøg på vores side samt på sider tilhørende andre udbydere oplysninger om din anvendelsesadfærd (f.eks.: hentede side, sete produkter etc.) og sammenfattes under et ID i cookien. På basis af shop-bevægelsesdata samt evt. data over sete og klikkede emetriq-bannere i vores shop udregnes et individuelt tal som brugerens ”værdi”, som gemmes hos emetriq. På basis af disse vurderinger foregår styringen af vore kampagner via emetriq eller brugernes individuelle aktivitet med bannere. En lagring af din IP-adresse foretages ikke.

Du kan på ethvert tidspunkt tilbagekalde dit samtykke til pseudonym analyse af din surf-adfærd via emetriq, idet du anvender det efterfølgende link til sletning: https://www.emetriq.com/opt-out/ eller tilbagekalder dit samtykke i vores præferencecenter.

3.5.11. RTB House

På vores hjemmeside anvender vi teknologien fra RTB House S.A., 61/101 Złota Street, 00-819 Warszawa, Polen. Denne teknologi gør det muligt for os ved anvendelse af pixel og cookies at henvise dig til videreførende indhold, som muligvis ligeledes er interessant for dig, på vores hjemmeside eller på hjemmesider fra tredjemand (Retargeting). I denne forbindelse anvendes cookies. De anbefalinger, som er integreret fra RTB House, fastsættes på basis af dit tidligere sete indhold. Indholdet styres og leveres teknisk automatisk fra RTB House. Annoncen vises på pseudonym basis.

Oplysningerne, som er genereret af cookien, om din anvendelse af denne hjemmeside så som browser-type/-version, anvendt styresystem, referrer-URL (den tidligere besøgte side), tidspunkt for serverforespørgsel overføres til serveren hos RTB House og gemmes der.

Du kan se yderligere oplysninger om databeskyttelse hos RTB House her: https://www.rtbhouse.com/privacy/ .

Du kan på ethvert tidspunkt gøre indsigelse mod sporing til visning af interessebaserede anbefalinger fra RTB House via feltet ”Opt-out” i databeskyttelseserklæringen fra RTB House eller tilbagekalde dit samtykke i vores præferencecenter.

3.5.12. Tracdelight

Vores hjemmeside er en del af datterselskabs-netværket ”tracdelight”, som administreres af Tracdelight GmbH, Arabellastr. 23, 81925 München, Tyskland (i det følgende "tracdelight"). tracdelight indsætter en cookie, når du klikker på et produkt, som er integreret på en tredjemands-side.

Derved muliggøres linkningen til det pågældende datterselskab i tilfælde af et senere produktkøb for også at kunne linke den provision, som skal betales til den formidlende partner. Sammenkædningen af transaktioner ved hjælp af sporing er nødvendig for at kunne afregne reklameydelsen forskriftsmæssigt. Der finder hverken en profildannelse eller en behandling i reklameøjemed sted. Du kan se detaljer om dataindsamling, -behandling og –anvendelse foretaget af tracdelight i tracdelights databeskyttelseserklæring https://www.tracdelight.com/privacy .

Retsgrundlag for databehandlingen er punkt 6 stk. 1 s. 1 litra f) i GDPR. Vores berettigede interesse følger af ovennævnte formål til dataindsamling.

3.5.13. Taboola

Vi indsætter på vores hjemmeside en cookie fra Taboola Inc. (“Taboola”, Oneustonsq, 40 Melton Street, 13th Floor, London, NW1 2FD). Via Taboola kan vi anbefale dig indhold, som passer til dine personlige interesser og derved udforme et tilbud, som er individuelt for dig. Taboola registrerer via cookies, hvilke hjemmesider du ofte besøger, og hvordan du bevæger dig på vores hjemmeside. Du kan se yderligere oplysninger om Taboola på https://www.taboola.com/privacy-policy . Desuden kan du her anvende Opt-Out-funktionen fra Taboola.

Retsgrundlag for databehandlingen er punkt 6 stk. 1 litra a) i GDPR.

3.5.14. Visual Meta

Vi anvender på vores hjemmeside en cookie fra Visual Meta GmbH (“VM”, Alexanderstraße 1-5, 10178 Berlin, Tyskland), som er administrator af portalerne LadenZeile og ShopAlike. Denne cookie sættes på brugerens enhed ved afslutningen af en bestillingsproces. Derved overføres anonyme data om bestillingsprocessen (f.eks. værdi i varekurven) til din enhed og derfra til VM. VM registrerer her din IP-adresse i pseudonymiseret form. Det sker med berettiget interesse i at kæde køb sammen, til marketingformål samt evt. til udøvelse af civilretslige krav. VM sletter disse data, så snart de ikke længere er nødvendige til disse formål. Til dette henviser vi til databeskyttelseserklæringen fra VM på https://www.ladenzeile.de/datenschutzerklaerung.html . Hvis du ikke er indforstået med sporingen, kan du forhindre det i browseren med do-not-track indstillingen eller klikke her.

Retsgrundlag for databehandlingen er punkt 6 stk. 1 litra a) i GDPR.

3.5.15. Channelpilot

Denne hjemmeside anvender ChannelPilot, et online-marketing-værktøj fra Channel Pilot Solutions GmbH (Überseeallee 1, 20457 Hamborg, Tyskland). Channel Pilot anvender i vores ordre oplysninger (browser-type/-version, referrer-URL (den tidligere besøgte side), domænenavn på den besøgende computer (IP-adresse), tidspunkt for serverforespørgsel) for at analysere resultatet fra tilknyttede online-salgskanaler (f.eks. prissøgemaskiner).

Du kan forhindre registrering af de data, som er genereret af cookien, og som relaterer til din anvendelse af hjemmesiden (inkl. din IP-adresse) hos ChannelPilot samt behandlingen af disse data hos ChannelPilot, idet du anvender den Opt-Out-mulighed, som er til rådighed på følgende link: https://www.channelpilot.de/optout . Der indsættes en Opt-Out-cookie, som forhindrer den fremtidige registrering af dine data ved besøg på denne hjemmeside. Opt-Out-cookien gælder kun i den senest anvendte browser. Hvis du sletter cookies i denne browser, skal du indsætte Opt-Out-cookien igen. Du kan se yderligere oplysninger om databeskyttelse i forbindelse med ChannelPilot på https://www.channelpilot.de/datenschutz .

Retsgrundlag for databehandlingen er punkt 6 stk. 1 litra a) i GDPR og litra f) i GDPR.

Du kan desuden forhindre de interessebaserede reklameindslag fra vore reklamepartnere med en tilsvarende cookie-indstilling i din browser eller klikke her. Retsgrundlag for databehandlingen er punkt 6 stk. 1 litra a) i GDPR.

3.5.16. intelliAd Tracking

Denne hjemmeside anvender internet-analysetjenesten med Bid-Management fra diva-e Products GmbH, Sendlinger Str. 7, 80331 München, Tyskland. Til behovsrelateret udformning samt til optimering af denne hjemmeside registreres og gemmes aggregeret anonymiserede anvendelsesdata, samt der udarbejdes anvendelsesprofiler ud fra disse data ved anvendelse af pseudonymer. Ved anvendelse af intelliAd Trackings sker der en lokal lagring af cookies. De anonymiserede anvendelsesdata og –profiler kan anvendes af både hjemmesideadministratoren og af andre kunder til intelliAd til identifikation af anvendelsesinteresser, uden at en reference til din identitet som hjemmesidebesøgende er mulig. Retsgrundlag for databehandlingen er punkt 6 stk. 1 litra a) i GDPR. Du kan på ethvert tidspunkt tilbagekalde dit samtykke i vores præferencecenter.

3.5.17. Snap Inc. (Snap Pixel og Website Custom Audiences)

Vi indsætter til analyse og optimering af vores hjemmeside og tjenester den såkaldte "Snap-pixel" fra det sociale netværk Snapchat, som administreres af Snap Inc., Market Street, Venice, CA 90291, USA ("Snapchat").

Ved hjælp af Snap-pixel er det muligt for Snapchat at fastsætte de besøgende på vores hjemmeside som målgruppe for visning af annoncer (såkaldte ”Snapchat-annoncer”). I henhold til dette indsætter vi Snapchat-pixel for kun at vise de Snapchat-annoncer, som er tilkoblet af os, til Snapchat-brugere, som også har vist interesse for vores hjemmeside, eller har de bestemte kendetegn (f.eks. interesse for bestemte emner eller produkter, som fastsættes ved hjælp af de besøgte hjemmesider), som vi overfører til Snapchat (såkaldte ”Custom Audiences”). Ved hjælp af Snap-pixels vil vi også sikre, at vore Snapchat-annoncer svarer til brugernes potentielle interesse og ikke virker generende. Ved hjælp af Snap-pixel kan vi desuden analysere effekten af Snapchat-reklameannoncerne til statistiske og markedsundersøgelsesformål, idet vi ser, om brugere blev ledt videre efter at have klikket på en Snapchat-reklameannonce på vores hjemmeside (såkaldt ”Conversion”).

Behandlingen af data foretages af Snapchat i henhold til Snapchats dataanvendelsesretningslinje, som kan hentes her: https://www.snap.com/en-US/privacy/privacy-center/ .

Retsgrundlag for databehandlingen er punkt 6 stk. 1 litra a) i GDPR. Du kan på ethvert tidspunkt tilbagekalde dit samtykke i vores præferencecenter.

3.5.18. Øvrige reklamenetværk & datterselskaber

Når du anvender vores app, kan vore reklamenetværk og datterselskaber anvende såkaldte udstyrsidentifikationer for at oprette en anonymiseret profil over din klikadfærd til mobil reklame. I vores app samarbejder vi med diverse mobil-annonce-partnere, til hvilke følgende firmaer hører:

Apple Search Ads (beliggenhed USA, Privacy-Shield certificeret)

Glispa (beliggenhed Tyskland, passende databeskyttelsesniveau)

Disse cookies og udstyrsidentifikationer kan anvendes til at vise dig personaliseret reklame. En profil oprettes desuden på grundlag af sammenlignelige oplysninger, som Google, Facebook og andre annonce-netværk modtager fra tredjemand via dine besøg på andre hjemmesider eller apps i deres netværk.

Retsgrundlag for databehandlingen er punkt 6 stk. 1 litra a) i GDPR. Du kan på ethvert tidspunkt tilbagekalde dit samtykke i vores præferencecenter, eller du kan følge nedenstående henvisninger:

Deaktivering af personaliseret reklame i app‘en

Du kan deaktivere personaliseret reklame i indstillingen på din enhed:

Android
På Android findes denne mulighed i app’en til Google-indstillinger. Den hedder alt efter enhed ”Google-indstillinger” eller kun ”indstillinger”. Under menupunktet "Google" -> "annoncer" findes muligheden „interesserelateret reklame deaktiveres“ eller alt efter enhed ”personaliseret reklame deaktiveres”. Med valget kan personaliseret reklame deaktiveres.

iOS
På iOS findes denne mulighed i app’en ”indstillinger”. Under menupunktet "databeskyttelse" -> "reklame" findes muligheden ”ingen annonce-sporing”. Med valget kan personaliseret reklame deaktiveres.

3.6. Fanpages

ABOUT YOU opretholder sociale-medier-profiler på de sociale netværk Facebook og Instagram (”Fanpages”), tjenester fra Facebook Ireland Ltd., 4 Grand Canal Square, Dublin 2, Irland („Facebook“), på hvilke vi regelmæssigt offentliggør og deler indhold og tilbud.   Når DU interagerer med vore Fanpages eller andre Facebook- eller Instagram-hjemmesider, registrerer administratorerne af de sociale netværk din anvendelsesadfærd med cookies og lignende teknologier. ABOUT YOU kan for sine Fanpages se generelle statistikker over brugernes interesser og demografiske kendetegn (for eksempel alder, køn, region). Når du anvender sociale netværk, fastsættes måde for, omfang af og formål med databehandlingerne på de sociale netværk primært af administratorerne af de sociale netværk. En undtagelse er såkaldte side-Insights, for hvilke vi er ansvarlige sammen med Facebook, og forklarer i det følgende.

Behandling af dine data af Facebook

Facebook behandler dine data ved anvendelsen af Fanpages også til egne formål, som ikke gengives i denne databeskyttelseserklæring, og på hvilke vi ingen indflydelse har. Du kan til dette se yderligere oplysninger på de pågældende sociale netværk:

Databeskyttelseshenvisninger fra Facebook

Databeskyttelseshenvisninger fra Instagram

Anvendelsesanalyse (side-Insights)

Når du interagerer med vore Fanpages, registrerer Facebook din anvendelsesadfærd med cookies og lignende teknologier. ABOUT YOU modtager i denne forbindelse ”side-Insights”, som indeholder statistiske, afpersonaliserede (anonymiserede) oplysninger om besøgende. En reference til din person er ikke mulig for os. Valget og behandlingen af side-Insights-oplysninger foretages udelukkende af Facebook. Side-Insights hjælper os med at forstå, hvordan vore Fanpages anvendes, hvilke interesser de besøgende har, og hvilke emner og hvilket indhold der er særligt populært. Vi anvender disse oplysninger for at tilbyde de besøgende på vore Fanpages relevant indhold og for bedre at kunne se på vore besøgendes interesser og anvendelsesvaner.

For behandlingen af dine data og for levering af side-Insights er ABOUT YOU og Facebook ansvarlige i fællesskab (punkt 26 i GDPR). Mellem ABOUT YOU og Facebook er der indgået en aftale, som fastsætter, hvilket firma, der med hensyn til behandling af side-Insights-data opfylder hvilke databeskyttelsesforpligtelser i henhold til GDPR.

Aftalen med Facebook kan hentes her.

Det væsentlige indhold i denne aftale (inklusive en liste over side-Insights-data) har Facebook sammensat her: https://www.facebook.com/legal/terms/information_about_page_insights_data.

Såfremt du med hensyn til oprettelsen af side-Insights har givet samtykke over for Facebook, er retsgrundlaget punkt 6 stk. 1 litra a) i GDPR. I øvrigt er retsgrundlaget punkt 6 stk. 1 litra f) i GDPR, hvor vores berettigede interesse fremkommer af de førnævnte formål.

3.7. Social-Media-Plug-Ins

Vi kan i vore tjenester på grundlag af punkt 6 stk. 1 litra a) i GDPR indsætte Social Plug-ins fra de sociale netværk Facebook og Twitter for herved at gøre vores firma mere kendt. Ansvaret for den databeskyttelseskonforme drift skal tages af deres pågældende udbydere.

Formål med og omfang af databehandlingen og den videre behandling og anvendelse af disse data foretaget af den pågældende udbyder samt dine rettigheder og indstillingsmuligheder i denne forbindelse til beskyttelse af dit privatliv kan du se i de aktuelle databeskyttelseshenvisninger fra udbyderen, som vi linker i det følgende.

Facebook

Vi anvender på nogle hjemmesider Plug-ins fra det sociale netværk facebook.com, som administreres af Facebook Inc., 1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, USA („Facebook“). Linket til Facebooks databeskyttelseserklæring finder du her: Databeskyttelseshenvisninger fra Facebook.

Twitter

Vi anvender på nogle hjemmesider Plug-ins fra det sociale netværk Twitter, som administreres af Twitter Inc., 795 Folsom St., Suite 600, San Francisco, CA 94107, USA („Twitter“). Linket til Twitters databeskyttelseserklæring finder du her: Databeskyttelseshenvisninger fra Twitter.

Når Plug-ins er aktiveret, opbygger din internetbrowser en direkte forbindelse til internetserverne hos det pågældende sociale netværk, og indholdet i Plug-ins overføres af det sociale netværk direkte til din internetbrowser, og integreres af denne i vores hjemmeside. Ved integreringen af Plug-ins modtager det sociale netværk den oplysning, at du har hentet den tilsvarende side fra vores hjemmeside, og kan registrere udstyrs- og adgangsdata. Hvis du er logget ind på det sociale netværk, kan dette også kæde besøget sammen med din konto hos det pågældende sociale netværk.

Ved forud at logge ud på siderne til sociale netværk samt at slette indsatte cookies kan du undgå, at sociale netværk under dit besøg hos www.aboutyou.de kæder de oplysninger, som er indsamlet om dig, sammen med din brugerkonto hos det pågældende sociale netværk. Hvis du ikke ønsker, at sociale netværk direkte kæder de data, som er indsamlet via vores hjemmeside, sammen med din profil, skal du forud for dit besøg på vores hjemmeside logge dig ud af de tilsvarende sociale netværk. Du kan også helt forhindre indlæsning af plug-ins med Add-Ons til din browser, f.eks. med skript-blokkeren „NoScript“, som findes på: www.noscript.net.

3.7.1. Facebook Connect / Login

ABOUT YOU tilbyder brugeren den mulighed at logge sig ind til tjenesten med sin Facebook-adgang (såkaldt Facebook-Connect funktion). Facebook-Connect er en tjeneste fra det sociale netværk Facebook, som administreres af Facebook Inc. (1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, USA („Facebook“).

En ekstra registrering hos ABOUT YOU er dermed ikke nødvendig. Til login ledes brugeren videre til Facebooks hjemmeside, hvor han kan logge ind med sine anvendelsesdata. Derved kædes Facebook-profilen sammen med tjenesten fra ABOUT YOU. Ved sammenkædningen får ABOUT YOU automatisk fra Facebook overført de oplysninger, hvor brugeren har givet samtykke til overførslen (f.eks. fornavn, efternavn, e-mail adresse, profilbillede, køn, venneliste). Disse oplysninger anvender vi for at kunne identificere dig i forbindelse med anvendelsen af ABOUT YOU.

Retsgrundlag for denne databehandling er punkt 6 stk. 1 litra a) i GDPR.

Du kan se yderligere oplysninger om Facebook-Connect og privatlivs-indstillingerne her: Databeskyttelseshenvisninger fra Facebook.

3.8. Kundekonto/ brugerkonto

For at gøre det så bekvemt som muligt for dig, tilbyder vi dig at gemme dine personlige data permanent på en password-beskyttet kundekonto/brugerkonto.

Oprettelsen af kundekontoen er principielt frivillig. Hvis du opretter en kundekonto, foregår behandlingen af dine her indsamlede data på grundlag af punkt 6 stk. 1 litra b) i GDPR. Efter oprettelse af en kundekonto er ingen yderligere dataindtastning nødvendig. Desuden kan du på din kundekonto altid se og ændre de data, som er gemt om dig.

Kun hvis du via vores hjemmeside/applikation vil afgive bestillinger, er oprettelse af en kundekonto absolut nødvendig til afvikling af kontrakten.

Udover de data, som forespørges ved en bestilling, skal du angive et selvvalgt password til oprettelse af en kundekonto. Dette er sammen med din e-mail adresse beregnet til adgangen til din kundekonto. Du bedes behandle dine personlige adgangsdata fortroligt og især ikke gøre dem tilgængelige for uvedkommende tredjemand. Du bedes være opmærksom på, at man også efter at have forladt vores hjemmeside automatisk forbliver logget ind, med mindre man aktivt logger sig ud.

Du har på ethvert tidspunkt mulighed for at slette din kundekonto. Du skal dog være opmærksom på, at der derved ikke samtidig foregår en sletning af de data, som kan ses på kundekontoen, hvis du en gang har bestilt hos os. Sletning af dine data foregår automatisk efter udløb af de opbevaringspligter, som er gældende for os i henhold til handels- og skattelovgivningen. Retsgrundlag for denne ekstra databehandling er punkt 6 stk. 1 litra c) i GDPR samt punkt 6 stk. 1 litra f) i GDPR.

3.9. Kontakt

Du har mulighed for at komme i kontakt med os på flere måder. Pr. e-mail, pr. telefon, pr. chat eller pr. post. Hvis du kontakter os, anvender vi de personoplysninger, som du i denne forbindelse frivilligt stiller til rådighed, udelukkende til det formål at komme i kontakt med dig for at kunne behandle din forespørgsel.

Til behandling af kundeforespørgsler anvender vi CRM-systemet Zendesk. Udbyder er Zendesk, Inc, 1019 Market Street i San Francisco, CA 94103 USA („Zendesk“). Vi anvender Zendesk for hurtigt og effektivt at kunne behandle dine forespørgsler. Zendesk er som US-amerikansk udbyder Privacy-Shield certificeret og forpligter sig derved til at overholde bestemmelserne i den europæiske databeskyttelseslov. Samtidig har vi indgået en aftale om ordrebehandling med Zendesk (Data Processing Agreement, DPA). Zendesk behandler dine data ved forespørgsler til os udelukkende på vegne af os og ikke til egne formål.

Du kan se yderligere oplysninger i databeskyttelseserklæringen fra Zendesk.

Retsgrundlag for denne databehandling er punkt 6 stk. 1 litra a), punkt 6 stk. 1 litra b), punkt 6 stk. 1 litra c) i GDPR samt punkt 6 stk. 1 litra f) i GDPR.

3.10. Betalinger

Vi behandler dine betalingsoplysninger med henblik på betalingsafvikling, f.eks. når du køber eller gør brug af et produkt og/eller en tjenesteydelse. Alt efter betalingsmåde leder vi dine betalingsoplysninger videre til tredjemand (f.eks. ved kreditkortbetaling til din kreditkortudbyder).

3.10.1. Klarna betalingsmåder

I samarbejde med Klarna Bank AB (publ), Sveavägen 46, 111 34 Stockholm, Sverige, tilbyder vi følgende betalingsmuligheder. Betalingen sker altid til Klarna:

  • Faktura: Betalingsfristen er 14 dage fra forsendelse af varen/billetten eller ved øvrige tjenesteydelser, når tjenesteydelsen stilles til rådighed. De samlede fakturabetingelser for de lande, hvor denne betalingsmåde er til rådighed, kan du se her.

Anvendelse af betalingsmåden faktura forudsætter en positiv kreditvurdering. Derfor leder vi i forbindelse med købsformidlingen og afvikling af købekontrakten dine data videre til Klarna med henblik på adressekontrol og kreditvurdering. Du bedes have forståelse for, at vi kun kan tilbyde de betalingsmåder, som er tilladt på grundlag af resultaterne af kreditvurderingen. Du kan se yderligere oplysninger og Klarnas anvendelsesbetingelser her. Generelle oplysninger om Klarna finder du her.

Dine personoplysninger behandles af Klarna i overensstemmelse med de gældende databeskyttelsesbestemmelser og i henhold til angivelserne i Klarnas databeskyttelsesbestemmelser.

Retsgrundlag for denne databehandling er punkt 6 stk. 1 litra a), punkt 6 stk. 1 litra b) i GDPR samt punkt 6 stk. 1 litra f) i GDPR.

3.10.2. PayPal

Ved betaling via PayPal videreføres dine betalingsdata i forbindelse med betalingsafviklingen til PayPal (Europe) S.à r.l. et Cie, S.C.A., 22-24 Boulevard Royal, L-2449 Luxemburg (i det efterfølgende "PayPal"). PayPal forbeholder sig at indhente en kreditoplysning ved betalingsmåderne kreditkort via PayPal, betalingsservice via PayPal eller – såfremt tilbudt – ”køb på regning” via PayPal. Resultatet af kreditvurderingen i forhold til den statistiske sandsynlighed for betalingsmisligholdelse anvender PayPal til at træffe afgørelse om at tilbyde den pågældende betalingsmåde. Kreditoplysningen kan indeholde sandsynlighedsværdier (såkaldte Score-værdier). Såfremt der indgår Score-værdier i resultatet af kreditoplysningen, er disse baseret på en videnskabeligt anerkendt matematisk-statistisk metode. I beregningen af Score-værdier indgår blandt andet adressedata. Se venligst yderligere databeskyttelsesretslige oplysninger, blandt andet om de anvendte kreditoplysningsbureauer, i databeskyttelseserklæringen fra Paypal.

4. Ordrebehandler

I forbindelse med behandlingen af dine data indsætter vi på nogle områder såkaldte ordrebehandlere. Ved en ordrebehandler drejer det sig om en fysisk eller juridisk person, myndighed, institution eller andet sted, som behandler personoplysninger på vegne af os, hvor vi fortsat er ansvarlige for databehandlingen. Ordrebehandlere anvender ikke dine data til egne formål men udfører udelukkende databehandlingen for den ansvarshavende.

5. Opbevaringsperiode og sletning af data

ABOUT YOU gemmer kun personoplysninger så længe, som det er nødvendigt til de i denne databeskyttelseserklæring nævnte formål, specielt til opfyldelse af vore kontraktmæssige og lovmæssige forpligtelser. Vi vil evt. også gemme dine personoplysninger til andre formål, såfremt eller så længe den fortsatte lagring til bestemte formål er lovlig i forhold til lovgivningen.

Hvis du lukker din kundekonto / brugerkonto, vil vi slette alle gemte personoplysninger. Såfremt en fuldstændig sletning af lovmæssige årsager ikke er mulig eller ikke er nødvendig, spærrer vi disse oplysninger. En spærring foretages for eksempel, hvis handels- eller skatteretslige opbevaringspligter er gældende, for eksempel i den tyske handelslovbog (HGB) og i den tyske lov om afgifter (AO). Her er vi forpligtet til at opbevare disse oplysninger i op til ti år til skatterevision og firmarevision. Hvis ingen lovmæssig opbevaringspligt er gældende, kan vi i bestemte lovlige tilfælde se bort fra en omgående sletning. Dette gælder f.eks., hvis de pågældende oplysninger eventuelt stadig er nødvendige til den videre kontraktafvikling eller retsforfølgning eller retsforsvar (f.eks. ved reklamationer). Det afgørende kriterium for varigheden af spærringen er så de aktuelle lovmæssige forældelsesfrister, efter hvis udløb vi sletter oplysningerne.

6. Modtagere uden for EU

Med undtagelse af de angivne behandlinger videregiver vi ikke dine data til modtagere med domicil uden for Den Europæiske Union eller Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde. De nævnte behandlinger indeholder en dataoverførsel til serverne hos de af os bemyndigede udbydere af sporings- eller Targeting-teknologier. Disse servere befinder sig i USA. Dataoverførslen foregår på grundlag af såkaldte standard kontraktklausuler fra EU-Kommissionen samt i henhold til principperne i den såkaldte Privacy Shield.

7. Dine rettigheder

7.1. Oversigt

Udover retten til tilbagekaldelse af dit samtykke, som er givet over for os, har du ved opfyldelse af de aktuelle lovmæssige forudsætninger følgende yderligere rettigheder:

  • Retten til oplysning af de personoplysninger, som er gemt hos os (punkt 15 i GDPR), specielt kan du forlange oplysning af behandlingsformålene, kategorien af personoplysningerne, kategorierne af modtagere, over for hvem dine data er lagt eller lægges åbent frem, den planlagte lagringstid, oprindelsen af dine data, såfremt de ikke blev hentet direkte hos dig,
  • retten til berigtigelse af urigtige eller ufuldstændige rigtige data (punkt 16 i GDPR),
  • retten til sletning af dine data, som er gemt hos os (punkt 17 i GDPR), såfremt der ikke er lovmæssige eller kontraktmæssige opbevaringsfrister eller andre lovmæssige pligter eller rettigheder til yderligere lagring, som vi skal overholde,
  • retten til begrænsning af behandlingen af dine data (punkt 18 i GDPR), såfremt rigtigheden af data bestrides af dig, behandlingen er uretmæssig, men at du afviser sletning af dem, den ansvarlige ikke længere behøver dine data, men at du skal bruge dem til fremsættelse af krav, udøvelse af eller forsvar mod retskrav, eller du i henhold til punkt 21 i GDPR har gjort indsigelse mod behandlingen,
  • retten til dataportabilitet i henhold til punkt 20 i GDPR, dvs. retten til at få overført udvalgte data, som er gemt om dig hos os, i et normalt, maskinlæsbart format, eller retten til at forlange overførsel til en anden ansvarlig
  • retten til at klage til en tilsynsmyndighed. Normalt kan du her henvende dig til tilsynsmyndigheden på dit normale opholdssted eller arbejdsplads eller vores firmaadresse.

Du kan gøre dine ovennævnte rettigheder gældende på kundeservice@aboutyou.com.

6.2. Widerspruchsrecht

Unter den Voraussetzungen des Art. 21 Abs. 1 DSGVO kann der Datenverarbeitung aus Gründen, die sich aus der besonderen Situation der betroffenen Person ergeben, widersprochen werden.

Das vorstehende allgemeine Widerspruchsrecht gilt für alle in dieser Datenschutzerklärung beschriebenen Verarbeitungszwecke, die auf Grundlage von Artikel 6 Absatz 1 Buchstabe f) DSGVO verarbeitet werden. Anders als bei dem auf die Datenverarbeitung zu werblichen Zwecken gerichteten speziellen Widerspruchsrecht, sind wir nach der DSGVO zur Umsetzung eines solchen allgemeinen Widerspruchs nur verpflichtet, wenn Du uns hierfür Gründe von übergeordneter Bedeutung nennst (z.B. eine mögliche Gefahr für Leben oder Gesundheit).

7.2. Indsigelsesret

Under forudsætningerne i punkt 21 stk. 1 i GDPR kan der gøres indsigelse mod databehandlingen af årsager, som fremgår af den berørte persons særlige situation.

Ovennævnte generelle indsigelsesret gælder for alle behandlingsformål, som er beskrevet i denne databeskyttelseserklæring, og som behandles på grundlag af punkt 6 stk. 1 litra f) i GDPR. Anderledes end den specielle indsigelsesret, som er gældende for databehandlingen i reklameøjemed, er vi i henhold til GDPR kun forpligtet til at behandle en sådan generel indsigelse, hvis du over for os nævner årsager af overordnet betydning (f.eks. en mulig fare for liv og helbred).

7.2. Tilbagekaldelsesret

Såfremt vi behandler data på basis af et samtykke, som du har givet, har du på ethvert tidspunkt ret til at tilbagekalde det afgivne samtykke. Tilbagekaldelsen af dit samtykke har ikke den konsekvens, at den databehandling, som er foretaget frem til tidspunktet for tilbagekaldelsen på basis at dit samtykke, bliver ugyldig.

6.4. Fanpages

For behandlingen af dine side-Insights-oplysninger sammen med Facebook har vi aftalt med Facebook, at Facebook primært er ansvarlig for at stille oplysninger om behandlingen af dine side-Insights-oplysninger til rådighed for dig og gøre det muligt for dig at udøve dine databeskyttelsesrettigheder (f.eks. indsigelsesret). Du kan her se yderligere oplysninger om dine databeskyttelsesrettigheder i forbindelse med side-Insights, og hvordan du kan gøre disse gældende direkte hos Facebook.

Hvis du gør dine rettigheder gældende over for ABOUT YOU, vil vi videregive din forespørgsel til Facebook.

8. Oversigt over cookies og andre teknologier

En oversigt over de cookies, som er indsat på vore sider, finder du her.

>